İstanbul Gündemi

Sancaktepe´de Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı, ?Medeniyet Yolcuları?

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
17 Aralık 2015 Perşembe 14:28

Sancaktepe´de kısa bir süre önce başlatılan manevi yürüyüş meyvelerini vermeye başladı. Belediye Başkanı İsmail Erdem´in öncülüğünde ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç´in başkanlığında hayat bulan ?Medeniyet Yolcuları´ projesi ile milli ve manevi değerlerine bağlı yeni bir neslin inşaası başladı.

12 Aralık Cumartesi günü Dr.Kadir Topbaş Kültür Merkezi´nde gerçekleşen programa Belediye Başkanı İsmail Erdem´in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl, İBB Eğitim Komisyonu Başkanı Zeynel Önal, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve Sancaktepeli gençler ile veliler katıldı.

?Medeniyet Yolcuları´ görüşler düşünceler programında söz alan Belediye Başkanı İsmail Erdem, ?Milli ve Manevi değerlerine bağlı, şuurlu bir gençlik için çıktığımız Medeniyet Yolculuğumuz durmadan duraksamadan devam ediyor? dedi.

Konuşmasına devam eden Başkan Erdem, ?Bir yıldır yoğun çalışmalarımız neticesinde 230 eğitimcimizle gerçekleştirmiş olduğumuz sohbet halkaları programımız; Medeniyetimizin yeniden ihyasında görev alacak Milli ve Manevi değerlerine bağlı yeni bir gençliğin adıdır. Bugün Eğitimcilerimizin Rahle-i tedrisinde yüzlerce evladımız bir kez daha ümitlerimizi yeşertti. Medeniyet Yolculuğunda bizlerle birlikte yürüyen eğitimcilerimize, evlatlarımıza ve görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından program, Sancaktepe Belediyesi Mehter Takımının gösterisi, şiir dinletisi, Öğrenci ve velilerin görüş, düşünce ve temennilerini belirtmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi