İstanbul Gündemi

Sarıyer Belediyesi’nden dev proje!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Eylül 2022 Cumartesi 15:33

 Sarıyer Belediyesi başlattığı proje ile mahalle sakinlerine mavi poşetler verilip onlara geri dönüşümü sağlanabilecek atıkların doldurulması bekleniyor. Mahalle sakinleri, görevlilerin verdiği mavi poşete bir hafta boyunca kâğıt, cam ve plastik atıkları doldurduktan sonra tekrar görevlilere teslim ediyor.

MAVİ POŞETLER ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR!

Proje hakkında konuşan Geri Dönüşüm Koordinatörü Bayram Balkan, ‘Geri dönüşüm sayesinde hem çevremizi koruyacak hem de öğrencilere yardımcı olacağız. Sakinlerimize mavi poşet veriyoruz. Bir hafta sonra topluyoruz. Atıklar, merkezimizde ayrışarak öğrencimize burs imkanına vesile oluyor.’ ifadelerini verdi.

‘GELİP EVLERİMİZİN ÖNÜNDEN BİZZAT TESLİM ALIYORLAR’

Yapılan projeye katılan esnaf Ünal Erdoğan, ‘Çok iyi bir sistem. Çöpler bir işe yarıyor. Doğamızı koruyoruz. Bence çok güzel bir proje.’ ifadelerini kullandı. Mavi poşetini teslim eden mahalle sakini Leyla Yıldız, ‘Her Çarşamba gelip evlerimizin önünden bizzat teslim alıyorlar. Bir hafta boyunca kâğıt, plastik kap, cam atıklar biriktirip teslim ediyoruz.’ dedi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi