İstanbul Gündemi

Sarıyer Belediyesi’nden ilçe protokolüne iftar

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Nisan 2023 Perşembe 09:38

Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına; siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hüseyin Işıktaş, Sarıyer ve İBB Belediye Meclis üyeleri, konsoloslar, muhtarlar, basın mensupları ve STK temsilcileri katıldı.

“DUALARIN VE YAŞAMIN DA PAYLAŞILMASI ANLAMINDA DA ÇOK ÖNEMLİ”

İftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Değerli dostlarım soframıza hoş geldiniz. Bu kadar değişik alanlardan gelip sofralarda buluşmak işin en güzel tarafı. Buna şükrediyorum. Hepinizin ayağına sağlık. Ramazan ayının, 1 yıl boyunca istediğini yapıp ondan sonra oruç tutup kendini affettirmek olmadığını bilmek zorundayız. Ramazan ayı, olanın olmayan verdiği ama sadece rızkın paylaşılması değil. Duaların ve yaşamın da paylaşılması anlamında da çok önemli. Deprem bölgesinde halen daha yıkıntılar arasında canlarımız var. Onların aileleri için çok önemli. Bu Ramazan da pandemiye denk geldi.  Dolayısıyla bu dertleri paylaşmak da önemli. Paylaşmak en güzeli. Bu kültür toplumumuzda zaten var. Bu bizim en temel geleneğimizdir. Bu programımıza katılan özellikle tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarına, temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Hangi partiden olursa olsun, hangi yoldan yürürse yürüsün konu memleket olunca o yolun bir yerde birleştiğini unutmamak lazım. Bu iş memleket ise hepimizin bu sofraları daha da sıklaştırması lazım. Sofralarda paylaşıyorsanız birilerini ayırmamanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi