İstanbul Gündemi

Sarıyer'in 'DEVA'sı bağışta da deva!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Kasım 2022 Perşembe 11:23

Partisi için yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra sosyal yardım ve faaliyetleriyle de dikkat çeken Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, teşkilatıyla yine örnek bir davranışa imza attı. 

TÜM TEŞKİLAT KAN BAĞIŞI YAPACAK

Çelik‘in başında olduğu DEVA Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı, “Kızılay Haftası” nedeniyle Kızılay Sarıyer Şubesi‘ni ziyaret etti. Partinin, teşkilat olarak toplu kan bağışı yapma kararı aldığı belirtildi. 
DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, bir siyasetçi olarak partisinin mührünün Sarıyer‘de kendisine emanet olduğunu ve bu bilinçle partisine burada hizmet ettiğini söyledi.

'İNSANİ KİMLİĞİMİZ VAR'

Ancak parti kimliğinin yanı sıra başka kimliklere  de sahip olduğunu vurgulayan Çelik, 'Her şeyden önce bir insan kimliğimiz var. Bu da bizlere mecburi bazı görevler yüklüyor. Onlardan bir tanesi de kan bağışı yapmak. Onbinlerce hastamız kan bekliyor. Kan bağışı çok çok önemli. Bu bilinçle Kızılay şubemizi ziyaret ettik. Toplu olarak da kan bağışı yapma kararı aldık.' dedi. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi