İstanbul Gündemi

Sarıyer’in DEVA’sından ‘Korkma’ vurgulu mesaj!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Ekim 2022 Çarşamba 21:48

Mesut Solak’ın Başkanlık Makamı programına konuk olan DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik katıldığı programda Türkiye’de olağan siyaset problemlerden bahsetti.

‘AK PARTİ KAYBETTİ’

Mesut Solak’ın sorularına hızlıca yanıt vermeye başlayan ve AK Parti’nin seçimi aslında kaybettiğinden bahseden Başkan Çelik, ‘Türkiye’nin üzerinde bir korku iklimi var. Alternatif bir parti yok diye el mecbur oy verilen bir parti söz konusu. Ne olursa olsun AK Parti hep kazanıyor dediler. Aslında AK Parti kaybetti. Belediye seçiminden bahsetmiyorum ulusaldan bahsediyorum. Bizim çıkış noktamız belli. Bizim çıkış noktamız ‘Korkma Türkiye’. Mevcut yapı, korkuyla daha rahat yönetilmesine alıştı. Biz DEVA Partisi olarak korkmayan bir partiyiz. Herhangi bir ekonomik desteğimiz yok.’ dedi.

‘BUNLAR FİŞLEMEDİR!’

Kendilerine bir ambargo uygulandığını anlatan Başkan Çelik, ‘Karşımızdaki iktidarda tüm silahların bize karşı maksimim seviyede kullanıldığını görüyoruz. En son Trabzon mitingimize gitmeden evvel yaşandı mesela. Trabzon’a gidecek araçların plakası, kimlerin gideceği soruldu. Bunlar fişlemedir. Diğer İlçe Başkanlılarımıza da genel güvenlik anlamında aynı şeyleri yaptılar. Bunun adı hukukta da fişlemedir. Bir korku iklimi söz konusu. Kimse düşüncesini söyleyemiyor.’ ifadelerini kullandı.

‘DARBE OLACAK!’

Seçim günü adeta bir darbe olacağını dile getiren Başkan Çelik, ‘Bir darbe olacak. Sandık darbesi. İnsanlar sandıkla baş başa kalınca vicdanının sesini dinleyecek. Sokakta bize söylenen şey, ‘Oyumuzu size vereceğiz ama oğlum KPSS’ye hazırlanıyor.’. Kayıt yapıp yapmadığımızı tespit ettikten sonra, ‘Kurtarın bizi.’ diyorlar.’ ifadelerine yer verdi.

‘ŞEHİT AİLELERİNE TÖRENLE YARDIMLAR YAPTILAR’

DEVA Partisi’nin başarılarından bahseden Başkan Çelik, ‘En yüksek ve en hızlı üye alan parti DEVA Partisi oldu. Sandık darbesi bizleri bekliyor. 10 yıllık siyasi bir kültür var ve bu kültürü kültürsüzleştirdiler. Şehit ailelerine törenle yardımlar yaptılar, televizyonlara çıkıp şu kadar kişiye sosyal yardımlar yaptık dediler. İnsanları yalvartamaya alıştırdılar. Bizim DEVA Partisi olarak 22 adet eylem planımız var. Bunlardan 12 tanesi açıklandı. Her şey detaylarıyla planlı. Her şey hazır. Biz DEVA Partisi olarak, ‘Korkma Türkiye!’ diyoruz.’ diyerek konuşmasına son verdi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi