İstanbul Gündemi

Sarıyer’in kahramanı Şilan Kırklareli’nde hayat kurtaracak

Sarıyer Belediyesi’nin arama kurtarma köpeği Şilan, sel ve taşkınların vurduğu Kırklareli’ndeki bungalov tatil tesisindeki evlerin sürüklenmesi sonucu kaybolan vatandaşların kurtarma çalışmaları için görevlendirildi.
Sarıyer’in kahramanı Şilan Kırklareli’nde hayat kurtaracak
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Eylül 2023 Perşembe 14:52

Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan Kırklareli'de etkili olan sağanak yağışlar sonrasında kaybolan vatandaşların kurtarılması için afet bölgesine gönderildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde sağanak yağmur, derelerin taşması ve su baskınlarına neden oldu. AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, Polis Arama Kurtarma Timleri bölgede kayıp vatandaşlara ulaşabilmek için arama kurtarma çalışması başlattı.

5 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan ‘köpekli arama ekipleri’ yardım çağrısı üzerine, İstanbul Valiliği ve AFAD tarafından görevlendirilen Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma Köpeği Şilan da çalışmalara destek olmaya devam ediyor. 5 kilometre uzunluğundaki vadide 900'ü aşkın kişinin yaptığı aramalar donucunda 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 1 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi