İstanbul Gündemi

Başakşehir Belediyesi’nden coşkulu Yaz Etkinlikleri!

Başakşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Yaz Etkinlikleri’nde geçen hafta birbirinden değerli isimleri ağırladı. Açık havada düzenlenen konser, sinema, tiyatro ve çocuk etkinlikleri ile Başakşehirliler keyifli vakit geçirdi.
Başakşehir Belediyesi’nden coşkulu Yaz Etkinlikleri!
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Eylül 2023 Salı 10:32

Başakşehir Belediyesi, birbirinden keyifli etkinliklerde binlerce ilçe sakinini bir araya getirdi. Başakşehir Millet Bahçesi, Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te düzenlenen etkinliklerde Başakşehirliler gönüllerince eğlendi, yazın keyfini doyasıya çıkardı.

HER AKŞAM FARKLI BİR EĞLENCE

Açık hava sinemasında “Sagu Pagu” ve açık hava tiyatrosunda “Bir Varmış Bir Yokmuş” ile “Kumpanyada Curcuna” ilçe sakinleriyle buluştu. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Murat Irkılata, Sular Vadisi’nde Başakşehirli sevenlerine keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

BAHÇEŞEHİR GÖLET’TE KARADENİZ RÜZGÂRI ESTİ

Bekir Ünlüataer, yıllar geçse de dillerden düşmeyen Türk sanat müziği eserlerini Başakşehirliler için yeniden yorumladı. Bahçeşehir Gölet’te sahne alan Volkan Arslan, Karadeniz ezgileri eşliğinde Başakşehirlileri coşturdu. Ozan Ünlü ve Eser Taşkıran Beşlisi ise Barış Manço şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Mehteran gösterisi de Başakşehirlilerin gönüllerini titretti.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi