İstanbul Gündemi

Sarıyer Yaz Spor Okulları'na yoğun ilgi

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
9 Mayıs 2022 Pazartesi 14:01

Bu yıl 13’üncü kez çocukları birbirinden farklı branşlarla bir araya getirecek olan Yaz Spor Okulları için ise 9-20 Mayıs tarihleri arasında Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası’nın -1’inci katı ve Ayazağa Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde kayıt formu doldurarak işlemlerini tamamlayabilecekler.

10 dalda eğitim alacaklar

Her yıl düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları‘nda binlerce çocuğa ücretsiz hizmet veren Sarıyer Belediyesi, okulların tatile girmesiyle beraber çocukların zamanlarını hem eğlenip hem de öğrenerek sporun çeşitli branşlarında kendilerini geliştirmelerine katkı sunuyor. Futbol (Erkek / Kız), basketbol, voleybol, yüzme, atletizm, judo, karate, tekvando, kano ve jimnastik olmak üzere toplam 10 dalda eğitim alan öğrencilere ayrıca spor malzemesi ve servis desteği de sağlanıyor. Her çocuğun sadece bir branşa başvuru yapabileceği kurs kayıtlarında, yüzme branşını seçen çocukların Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden sağlık raporu alması gerekiyor.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi