İstanbul Gündemi

SARIYER YEŞİLAY BAŞKANI BAYRAKTAR GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Eğitim
27 Şubat 2018 Salı 23:21
Yeşilay Sarıyer Şubesi´nin organize ettiği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmaracık Gençlik Kampı´nda bu hafta sonu, Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencilerini konuk etti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kampta, Yeşilay Sarıyer Şubesi Başkanı Salih Bayraktar gençlerle keyifli vakit geçirdi.
 
 
BAŞKAN BAYRAKTAR; "SİZLER GELECEĞİMİZİN IŞIĞI VE UMUDUSUNUZ"
 
 
Etkinliklerin ardından akşam yemeğine katılan Yeşilay Sarıyer Şube Başkanı Sn. Salih Bayraktar, genç öğrencilerle geleceğe dönük hedeflerin işlendiği bilgilendirici sohbet gerçekleştirdi.
 
 
Gençlere nasihatlerde bulunarak, sosyal aktivitelerin zihinsel ve fiziksel gelişim ve eğitim adına önemli bir aktivite olduğunun altını çizen Başkan Bayraktar, "Yoğun bir eğitim ve öğretim döneminin içerisinde bulunuyorsunuz. Aranızda üniversite sınavlarına girecek arkadaşlarımız da var. Allah hepinize zihin açıklığı versin. Böyle zor ve stresli dönemlerde sizlerle bu güzel kamp alanında buluşmak ve böyle sosyal aktivitelerle zaman geçirmek bizler adına büyük bir keyif. Sizler geleceğimizin ışığı ve umudusunuz. Hayatta ders de olacak, sosyal aktiviteler de olacak. Ne sadece ders, ne de sadece sosyal aktivitelerle devamlı zaman geçirilemez. Esas olan, her ikisini de bir arada yürütebilmektir. Bizler de Sarıyer Yeşilay Subesi olarak bu kampta, sizlere keyifli dakikalar yaşatabilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Kamp programlarımız, sosyal aktivitelerimiz sürmeye devam edecek. Her biriniz bizim için önemli ve özelsiniz, her zaman da öyle kalmaya devam edeceksiniz" diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi