İstanbul Gündemi

Şarkıcı Cem Adrian 7 ülke ve 22 şehirde hayranlarıyla buluşacak

Şarkıcı Cem Adrian, konser programıyla sınırları zorluyor. Adrian, ekim ayı sonuna kadar 33 gün içinde vereceği 24 konserle 7 ülkede ve 22 farklı şehirde sevenleriyle buluşacak.
Şarkıcı Cem Adrian 7 ülke ve 22 şehirde hayranlarıyla buluşacak
Haberler / Kültür-Sanat
27 Eylül 2023 Çarşamba 19:13

Kendine has duruşu ve güçlü yorumuyla müzik dünyasının en özel isimlerinden olan Cem Adrian, İzmir’den Oberhausen’e, Basel’den Balıkesir’e, Çorlu’dan Oslo’ya, Paris’ten Ankara’ya, Edirne’den Nürnberg’e on binlerce hayranına ulaşacak.

BİR İLK GERÇEKLEŞTİRECEK

Cem Adrian, ekim ayı sonuna kadar süren 24 konserlik yoğun turne programıyla Türkiye, Hollanda, Belçika, Almanya, İsviçre, Norveç ve Fransa’ya uzanacak. Adrian’ın konserleri Samsun, Giresun, Trabzon, Uşak, İzmir, İstanbul, Nijmegen, Liège, Oberhausen, Basel, Balıkesir, Çorlu, Bremen, Paris, Ankara, Gaziantep, Bursa, Antalya, Edirne, Nürnberg ve Trossingen’de gerçekleşecek. Başarılı müzisyen, 33 günün sonunda Trossingen’deki Dr. Ernst-Hohner-Konzerthaus’ta vereceği konserle de bu salonda sahne alan ilk Türk sanatçı olacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi