İstanbul Gündemi

Şarkıcı Gülşen’den konserde ‘LGBT’ hamlesi!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
13 Ağustos 2022 Cumartesi 17:46

Yenikapı Etkinlik alanında gerçekleşen İstanbul Festivali kapsamında konser veren şarkıcı Gülşen’e ilgi yoğundu. Gülşen daha sonra sahnede, seyircilerinin verdiği LGBT bayrağını açarak, ‘Bunu en güzel köşemizde saklayacağız. Kalbimizin en güzel yerinde olarak’ dedi.

GÜLŞEN, ‘RAHATSIZ OLANLAR ARKAYA GİTSİN’

Gülşen’in ardından seyirciler de LGBT bayrağı açarak desteklerini de gösterdiler. Açılan bayrak sonrasında yapılan alkışlara izleyiciler tarafından sert tepki gösterenler de oldu. Bayraktan rahatsız olan ve aynı zamanda bu sebepten sahneyi göremeyen bazı izleyiciler tepki gösterdi. LGBT bayrağı sallayanlar ve tepki gösterenler arasında yaşanılan laf kavgası, arbedeye dönüştü. Durumu duyan şarkıcı Gülşen, LGBT bayrağından rahatsız olanlara, ‘LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin’ diyerek tepki gösterdi.

SEYİRCİLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Rahatsız olan dinleyiciler, Gülşen‘in bu hareketinden sonra konser alanını terk etti. Gülşen‘in LGBT bayrağı açtığı görüntüler sosyal medyada sıkça konuşulanlar arasında yerini aldı. Şarkıcı Gülşen sosyal medya kullanıcıları tarafından da linç girişimine uğradı.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi