İstanbul Gündemi

SEÇİL MUMCUOĞLU’NDAN ANLAMLI MESAJ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
2 Ocak 2021 Cumartesi 12:17

Evinde vahşice katledilen öğretim görevlisi Aylin Sözer, tüm ülkeyi yasa boğarken yaşanan bu olay toplumun her kesiminin kadına yönelik şiddete karşı sesinin daha da yükselmesine neden oldu.

Bu üzücü olayın ardından Bağımsız Türkiye Partisi Kadın Kolları Başkanı Seçil Mumcuoğlu bir mesaj yayınlayarak bu olayı ve kadın cinayetlerini şiddetle kınadığını açıkladı. Mumcuoğlu, “Artık Aylin Sözer’ler katledilmesin, bir kadın daha çürümüşlüğün, savrulmuşluğun kurbanı oldu. Çocuk eğitiminde uzmanlaşmış bir öğretmenimiz, eğitilememiş birinin ellerinde katledildi. Aylin Sözer’le birlikte 2020’de 296 kadın öldürüldü. Kadın cinayetlerinin son bulması için #VarBihayalimiz” dedi.

Mumcuoğlu, “Liderimiz Hüseyin Baş öncülüğünde toplumumuzu huzur, refah ve kardeşlik içinde yaşatmak, kadın cinayetlerinin son bulması için var gücümüzle mücadele ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi