İstanbul Gündemi

Sel felaketinin yaşandığı bölgeden yeni haber!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Mart 2023 Perşembe 10:07

Kahramanmaraş merkez üssünde gerçekleşen yıkıcı depremin ardından, depremden etkilenen 11 il arasında yer alan Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'da büyük bir sel meydana geldi. Sel felaketinde, yaralananlarla birlikte can kaybının olduğu da bildirildi.

BAKAN KOCA AÇIKLADI!

Sel felaketinin yaşanmasının ardından, ölü sayısının giderek artış göstermeye devam ettiği biliniyor. Konu hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede yaşanan can kaybı sayısının 15'e yükseldiğini bildirdi. Koca, açıklamalarına şöyle devam etti; “Şanlıurfa ilimizde, tam 12 vatandaşımızı Adıyaman'da 2 vatandaşımızın kayıp haberini aldık. Bir kere daha derin bir üzüntü içerisindeyiz. Felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bölgede selden etkilenen vatandaşlarımızın sayısı Şanlıurfa bölgesinde, 60 Adıyaman'da ise; 12 kişi olarak biliniyor. Vatandaşlarımızın, ilk yardım müdahaleleri yapıldı ve sağlık durumları gayet iyii” açıklamalarında bulundu.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi