İstanbul Gündemi

Sevilen şarkıcı İrem Derici Nişantaşı’nda!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
30 Eylül 2022 Cuma 14:45

Konserlerin iptal edilmesi hakkında konuşan Şarkıcı İrem Derici, ‘Benim konserim de iptal oldu. Üzgünüm tabii ki ama Elazığ‘da iptal olan konserim için başka sanatçılara da teklif gitmiş onlar da kabul etmemiş. Bu yüzden biraz da mutluyum. Dayanışma içindeyiz.’ dedi.

‘DÜNYAYA BİR JUNİOR İREM DAHA…’

Şarkıcı Derici konuşmasına devam ederken, ‘Arkadaşlar bunları şimdi unutalım. Yarın benim yoğun bakımdan çıkışımın 5. yılı. Yani ben daha 5 yaşındayım. Son olarak muhabirlerin 'Aşk hayatınız nasıl?' sorusuna ise Derici, ‘Angelina‘nın (Jolie) aldatıldığı, Rihanna‘nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar? Şaka bir yana bunlara hiç zamanım kalmıyor ki... Çok çalışıyorum. Zaten berbatım, bilen de bunu bilerek gelsin. İnşallah ilerleyen zamanda aşk da olur.’ yanıtını verdi. Derici, ardından 'Çocuğunuz olsun ister misiniz?' sorusuna cevaben, ‘Köpeğime bile annem bakıyor. Bu dünyaya bir junior İrem daha şu an gelmesin.’ diyerek güldü.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi