İstanbul Gündemi

Survivor Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
15 Eylül 2022 Perşembe 20:11

2020 yılında finalist olduğu Survivor yarışmasına geçtiğimiz sezon sakatlığın da etkisiyle erken veda eden Barış Murat Yağcı, All Star şampiyonu olan eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

YAĞCI, ‘BENİM İÇİN SURVİVOR KAPANDI’

Tekrar yarışmaya katılır mısınız sorusu yöneltilen Barış Murat Yağcı, ‘Yok, bitti. Bir tane normal gittim, bir All Star‘a gittim. İkisinde de sakatlık yaşadığım için benim adıma hayal kıırklığı oldu. Kendim sakatlandım, kendi hatam. Güzel tecrübeler edindim ama benim için Survivor kapandı artık. Üçüncüye zorlamanın anlamı yok. Ben oyuncuyum. Oralara macera yaşamak için, bir şeyleri denemek için, zorlukla mücadele etmek için gittik ama yeter.’ ifadelerini kullandı.

‘HATA DİYEMEM’

Nisa Bölükbaşı‘ndan olaylı şekilde ayrılan Barış Murat Yağcı, ‘Hayatta her şey tecrübe. Herkesin yolu açık olsun. Ben hayatımda yaşadığım her şeyden ders çıkartıyorum. Her şey bir sonraki ilişkimde bana ders oluyor. ‘Hata‘ diyemem. Hata da olsa, doğru da olsa, o an bir şeyin içinde oluyorsunuz. Sonrasında bitince de geriye dönüp baktığınızda sizin bildiğiniz şeylerle kalıyorsunuz. Herkesin her şeyi bilmesine gerek kalmıyor. Bir tecrübe oluyor, herkes önüne bakıyor. İnsanlar mutluluğu arıyor. Bir yerde görsem selamlaşacak bir şeyim olduğunu sanmıyorum.’ dedi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi