İstanbul Gündemi

Meral Akşener Bahçeli’ye yüklendi! ‘Demek ki Sinan Ateş böyle...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
9 Mayıs 2023 Salı 20:06

Partisinin Yalova’daki mitinginde sarf ettiği “Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar” sözleriyle gündem yaratan Bahçeli’ye bir yanıt da Meral Akşener’den geldi.

“BAŞLI BAŞINA HERKESE YAPILAN BİR TEHDİTTİR”

Giresunlulara seslenen Meral Akşener, Bahçeli’yi eleştirerek “Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı, çıktı dedi ki 'Bedenlerine mermi girecek'. Böyle bir seçime gidiyoruz. Ecel ne bir nefes evvel ne bir nefes sonradır. Allah senin gibileri vesile kılacaksa can baş üstünedir. Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi. Ayakkabı numaralarına kadar herkesin kim olduğunu, ne olduğunu bilenler, Recep Bey; ne azmettireni ne katili yakaladınız. Bengisu'nun, Banuçiçek'in babası gencecik bir akademisyen Ankara'nın göbeğinde katledildi, ortada bir şey yok. Bu, başlı başına büyük bir ciddiyetsizliktir, başlı başına büyük bir korkaklıktır, başlı başına herkese yapılan bir tehdittir” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi