İstanbul Gündemi

Sinan Oğan’dan Azerbaycan’ın antiterör operasyonuna destek!

14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olan Dr. Sinan Oğan, sosyal medya hesabından Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde başlattığı antiterör operasyonuyla ilgili paylaşım yaptı.
Sinan Oğan’dan Azerbaycan’ın antiterör operasyonuna destek!
Haberler / Politika
20 Eylül 2023 Çarşamba 16:20

Azerbaycan’ın operasyonda haklı olduğunu ve başarıya ulaşacağına inandığını belirten Sinan Oğan, “Azerbaycan ordusunun kahramancasına mücadelesi Azerbaycan arazisindeki son Ermeni silahlı gruplarının da teslim olmasını sağladı” dedi.

İŞTE OĞAN’IN O PAYLAŞIMI:

“Bir kaç gündür Azerbaycan’da olduğum için Türkiye gündemini yakından takip edemedim. Bir tek bugün hakkımda yazılan yanlış araç haberi bana bildirildi. Ayrıca takipçilerimden öğrendiğim kadarıyla bazı gazeteciler sığınmacılarla ilgili haberler yaptığı iddiasıyla tutuklanmış. Uzakta olduğum için detaylarına vakıf değilim ancak eğer bu gerekçeyle tutuklandılarsa söylemek isterim ki Türkiye’nin sığınmacı sorunun çözümü bu değil. İlgili arkadaşlarımızın bir an önce serbest bırakılmasını bekliyoruz. Bu konu daha önce de konuştuğumuz gibi bir plan çerçevesinde çözülecektir. Şu an Azerbaycan’dayım. Burada moraller çok yüksek, Azerbaycan liderliğinin sağlam ve öngörülü duruşu ile Azerbaycan ordusunun kahramancasına mücadelesi Azerbaycan arazisindeki son Ermeni silahlı gruplarının da teslim olmasını sağladı. 30 yıl önce onlar soykırım yaparak o toprakları ele geçirmişlerdi. Bugün Azerbaycan Ordusu sivillerin zarara görmemesi için son derece profesyonel bir operasyon gerçekleştirdi. Bu da bizim farkımız olsun. Azerbaycan topraklarında kurulmak istenen tüm “gri” alanlar 24 saatte düşmandan temizlendi. Çok sağ ol Azerbaycan askeri.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi