İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu: ‘Bu vatan gazilerimizin bizlere emanetidir’

Ülkemizin medar-ı iftiharı olarak nitelendirdiği gazilerin gününü kutlayan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Bu vatan gazilerimizin bizlere emanetidir” dedi.
Başkan Çakıroğlu: ‘Bu vatan gazilerimizin bizlere emanetidir’
Haberler / Politika
19 Eylül 2023 Salı 10:39

“HAK ETMİŞ OLDUKLARI DEĞERİ VERMELİYİZ”

“Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü uğrunda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin yaşayan abideleridir. Mukaddes vatanımız; varlığını milletimize adamış kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu bilinç içerisinde, Devletimiz ve milletimiz gazilerimizin hatırasını her daim canlı tutmalı, onları yad etmeli, gazilerimize ve onların ailelerine hak etmiş oldukları değeri vermelidir.”

“TÜM GAZİLERİMİZİN GAZİLER GÜNÜ’NÜ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

“Aziz milletimiz 15 Temmuz’daki darbe girişiminde;  kutsal değerlerini, vatan ve bayrak sevgisini her şeyin üstünde tutarak bu uğurda hayatlarını feda etmekten çekinmeyip karşısına çıkan tüm badireleri atlatacak güce, dirayete, kararlılığa sahip olduğunu göstermiş ve gaza bilincinin ne denli önemli olduğunun kanıtlamıştır. Bugün  kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakârlıklarını örnek aldığımız gazilerimizin, taşıdıkları şerefe yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri saygı ve hürmeti görmeleri,  sorunları ile yakından ilgilenerek onlara vefa borcumuzu ödemek toplum olarak en büyük ortak sorumluluğumuzdur. Çanakkale’den Kurtuluş Savaşına, Kore’den, Kıbrıs’a ülkemizde ve bölgemizde teröre karşı verilen mücadelelerde milletimizin ve devletimizin bekası için gözünü kırpmadan çarpışan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi