İstanbul Gündemi

Şişli Belediyesi’nden Cumhuriyet’in 100. yılına özel kutlama programı

Şişli Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında farklı alanlarda pek çok etkinlik ve organizasyonu hayata geçirecek.
Şişli Belediyesi’nden Cumhuriyet’in 100. yılına özel kutlama programı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ekim 2023 Salı 12:29

Kutlamalar 24 Ekim Salı günü gazeteci yazar ve bir dönem CHP Genel Başkanlığı yapan Altan Öymen, gazeteci yazar Özlem Özdemir ve Bilgi Üniversitesi Genel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lütfiye Hilal Akgül’ün katılacağı panelle başlayacak.

“100 YILLIK CUMHURİYET” PANELİ

Kutlamaların ilki, 24 Ekim Salı günü Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek olan “100 Yıllık Cumhuriyet” paneli. 18.00’da başlayacak olan panel; gazeteci yazar ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir dönem genel başkanlığını da yapan Altan Öymen, gazeteci yazar Özem Özdemir ve Bilgi Üniversitesi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Lütfiye Hilal Akgül’ün katılımı ile gerçekleştirilecek.

KONUKLARA KİTAP HEDİYE EDİLECEK

Panel öncesinde Altan Öymen “Kuşaklar Arası” ve Özlem Özdemir ise “Kadınlar Cumhuriyeti” isimli kitaplarını imzalayacaklar. Şişli Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yıl onuruna, her iki yazarın imzalı 100’er kitabını da paneli izlemeye gelen misafirlere hediye edecek.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi