İstanbul Gündemi

Şişli Belediyesi'nden 'Sonsuz Barış' kitabı

Şişli Belediyesi, cumhuriyetin tapusu Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yılına özel bir dizi etkinlik düzenlerken, Lozan zaferini anlatan “100. Yılında Lozan Antlaşması: Sonsuz Barış” adlı bir kitap da yayımladı.
Şişli Belediyesi'nden 'Sonsuz Barış' kitabı
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Ağustos 2023 Cumartesi 10:09

Şişli Belediyesi, Türk ulusunun “eşit ve çağdaş dünya toplumu” olmasını ve Cumhuriyetimizin “eşit ve egemen bir devlet olarak tanınmasını” sağlayan Lozan’ın 100. yılı nedeniyle bir dizi etkinlik başlattı.

ZAFER TÜRKÇE VE İNGİLİZCE ANLATILIYOR

Bu etkinlikler kapsamında Lozan zaferinin Türkçe ve İngilizce anlatıldığı “100. Yılında Lozan Antlaşması: Sonsuz Barış” adlı bir kitap yayımladı. Kitabın sunuş kısmını yazan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, aynı isimle bir sergi de oluşturduklarını aktararak “Bu kitap söz konusu serginin tamamlayıcı bir parçası olarak hazırlandı. Ancak asıl amacımız Lozan’ı Birinci Dünya Savaşı sonrası imzalanan antlaşmalarla karşılaştırma yaparak değerine ışık tutmak ve her kesimden okuyucuya ulaştırmak” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi