İstanbul Gündemi

STAJYER ÖĞRENCİLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Eylül 2017 Cuma 15:37

Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, belediyede görev yapan stajyer öğrencilere yönelik ´´Kurum İçi Adaptasyon Ve Oryantasyon Eğitimi´´ verildi.

İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Fatih Yavuz ve Eğitim Şefi Gülcan Kalender tarafından verilen eğitim, Küçükçekmece Belediyesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirildi.

Öğrencilerin kurumsal aidiyet duygusunun geliştirilmesi, kurum kültürü, ve yeni iş arkadaşlarıyla iyi bir iletişim düzeyine erişebilmeleri amacıyla düzenlenen eğitimde, belediyenin vizyon, misyon, temel değerler, organizasyon şeması, hizmetleri ve stajyerlerden beklentileri gibi konular öğrencilere anlatıldı.

Türkiye´nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası tanıtılırken, belediye içinde hizmet veren müdürlükler hakkında da bilgiler verildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi