İstanbul Gündemi

Tanju Özcan’a cevap veren Cübbeli Ahmet’ten imalı mesajı! CHP’nin başına geçmek isteyenler bana...’

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine sert sözlerle yüklenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sosyal medyadan cevap verdi.
Tanju Özcan’a cevap veren Cübbeli Ahmet’ten imalı mesajı! CHP’nin başına geçmek isteyenler bana...’
Haberler / Politika
10 Haziran 2023 Cumartesi 08:41

İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden olan Ahmet Mahmut Ünlü, kendisini hedef alanların reyting aldığını ve bu nedenle birçok kesimin hedefinde olduğunu savundu. Ünlü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da CHP Genel Başkanı olmak istediğini belirtti.

İŞTE AHMET MAHMUT ÜNLÜ’NÜN O PAYLAŞIMI:

“Evvelden Beri Fetöcüler, Hdp, Pkk, Işid, Selefîler ve Vehhâbîler Bana Çatar, Şimdi Bir de Chp’nin Başına Geçmek İsteyenler Bana Çatmaya Başladı. Bu da Reytingimin Ne Kadar Yüksek Olduğunu Göstermesi Bakımından Sevindirici. Zâten Seçime Yakın “Ben Tanju, Geliyorum” Diyerek Bu Mesajı Vermişti Ama “Geliyorum” Diyerek Gelinseydi Kılıçdaroğlu İktidâra Gelirdi. Ayrıca Yapılan Hakâretler Mutlaka Dâvâ Konusu Olacaktır ve Karşılıksız Kalmayacaktır. Tweetinin Sonunda da Bana "Dinsiz" Demiş, Doğru Söylemiş. Çünkü Onun Dîninden Değilim. Leküm Dînüküm Veliye Dîn!”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi