İstanbul Gündemi

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler! ‘Zavallısın, yalan üstüne yalan söylüyorsun’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözlerle yüklendi. Özcan, Kılıçdaroğlu için “Özür dilerim ama yalancısınız” ifadelerini kullandı.
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler! ‘Zavallısın, yalan üstüne yalan söylüyorsun’
Haberler / Politika
21 Temmuz 2023 Cuma 10:57

CHP’de kılıçlar çekildi. Partiden kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’na çok sert ifadelerle yüklendi.

İŞTE ÖZCAN’IN O PAYLAŞIMLARI:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu cesaret, cesaret diyorsunuz, RTE’nin karşınıza çıkmaya cesaret edemediğini söylüyorsunuz ya, hiç samimi gelmiyor!!! Ben sizin neden değişmeniz gerektiğini, gözünüzün içine baka baka söylemek için Bolu’dan yürüyerek Ankara’ya geldim. Siz o gün kaçmadınız mı?  O cesaret varsa gerçekten sizde, çıkın karşıma istediğiniz kanalda, istediğiniz gazetecilerle anlatayım neden bırakmalısınız!!! Ama kime anlatıyorum, siz bana 1,5 yıldır randevu veremediniz ki… Zavallısın… utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun. Özür dilerim ama Kemal Kılıçdaroğlu yalancısınız, utanmadan yenilgi değil başarısızlık diyorsunuz, YDK karar verecek diyorsunuz. YDK yı anahtar liste ile belirlediniz.Demokrasi yok parti içinde, 75 yaşındasınız, hala koltuğa yapışmışsınız,size yazıklar olsun…ayıp ama artık..çekilin gidin!”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi