İstanbul Gündemi

TDP ÜMRANİYE’DE ÖMER URGUN GÜVEN TAZELEDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Mayıs 2021 Çarşamba 14:26

TDP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda organize edilen kongrenin Divan Başkanlığını İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Savaş Yazıcı, Divan Başkan Yardımcılıklarını ise TDP Genel Başkan Yardımcıları Şefika Keskin ile Hüseyin Akgün yaptı. Pandemi kurallarına uygun şekilde düzenlenen kongreye, TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, TDP Ümraniye İlçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. 

Açılış konuşmasının ardından yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylamada tüm oyları alan mevcut başkan Ömer Urgun yeniden TDP Ümraniye İlçe Başkanı seçildi.

“KOLAY OLMADI”

Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın getirdiği sorumluluğunun bilincinde olduğunu belirten Başkan Ömer Urgun, oylamadan sonra bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Urgun konuşmasında, “Sizlere hoş geldiniz demek istemiyorum. Bu salonu görünce, bu sevdayı, gönül birliğini, gözlerinizdeki ortak pırıltıyı görünce sadece hoş buldum demek istiyorum. Ümraniye bu güzelliğe layıktı. Şunu çok iyi biliyorum ki beni buraya sefalar sürmek için getirmediniz. Karşınıza partisini çok severek, gerçekten yorulup ama bir o kadar da keyif duyarak şerefle, şevkle, arzuyla, istekle üstlendiği TDP Ümraniye İlçe Başkanı olarak çıktım.

İtiraf etmek gerekirse, burada bu kimlikle karşınıza çıkma kararı kolay olmadı. Bu vazifenin sorumluluğunu bilerek davamızın ve milletimizin menfaatleri için çalışmanın hazzını. mutluluğunu hissederek kendimizi ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi