İstanbul Gündemi

​​​​​​​TECRÜBELİ SİYASETÇİ ALTIOK ÇETİN ADAY OLABİLİR

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
2 Kasım 2020 Pazartesi 19:03

Geçtiğimiz hafta 28 Ekim Çarşamba akşamı Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Yönetimi’nde 14 ismin birden istifa etmesi sonrasında Zeynel Kızılkaya’nın da başkanlığı son bulmuş oldu. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından kayyım atanana kadar görev CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Eser Şenay’a devredilmişti. Devir teslim töreninde ‘Gidiyorum ama geri döneceğim’ diyen Zeynel Kızılkaya’nın yeniden adaylığını açıklaması beklenirken, son iki dönemde ilçe yönetiminde yer alan Altıok Çetin’in aday olacağı iddiası kulislere bomba gibi düştü.

 

Kayyım atamasının ardından en geç 45 gün içerisinde olağanüstü kongreye gidip yeni başkanını seçecek olan CHP Ümraniye’de tüm gözler bir anda Altıok Çetin’e döndü.

 

GÖZLER ALTIOK ÇETİN’DE

 

Türkiye genelinde en uzun süreli aktif politikacılardan biri olan ve CHP çatısı altında yaklaşık 25 yıl İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanı olarak görevlerde bulunan CHP Nevşehir eski İl Başkanı Hüseyin Çetin’in oğlu olan ve ticaretle uğraşan Altıok Çetin, Zeynel Kızılkaya döneminde İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Bu gelişmelerin ardından Altıok Çetin’in nasıl bir yaklaşımda bulunacağı merak ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi