İstanbul Gündemi

TEM Otoyolu’nda ilginç görüntüler! Sürücüler zor anlar yaşadı

Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe bağlantı yolundaki üstgeçitte henüz bilinmeyen bir nedenle su borusu patlayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bazı sürücüler yavaşlayarak araçlarını yıkarken, otoyolda trafik meydana geldi.
TEM Otoyolu’nda ilginç görüntüler! Sürücüler zor anlar yaşadı
Haberler / Güncel
1 Haziran 2023 Perşembe 16:09

Bazı sürücüler yavaşlayarak araçlarını yıkarken, bazı motosikletliler de güçlükle yoluna devam etti. Olay nedeniyle otoyolda trafik meydana geldi.

ARAÇLARINI YIKADILAR

Sabah saatlerinde yola çıkan sürücüler talihsiz bir manzarayla karşılaştı. Bağlantı yolundaki bir üstgeçitte su borularının patlaması sonucu çok miktarda su otoyola akmaya başladı. Bazı sürücüler de yavaşlayarak araçlarını yıkadı. Yolda seyreden motosiklet sürücüleri ise köprünün altından geçmek istemedi.

“ARAÇLAR YAVAŞ YAVAŞ GEÇİYORLAR”

Olayla ilgili konuşan bir motosiklet sürücüsü, "Üst geçit borularını yapmadıkları için su patlamış. O yüzden geçemiyoruz. Şu an nasıl geçeceğimi bilmiyorum. Kenarda bekleyerek geçmeyi düşünüyorum" dedi. Diğer bir motosiklet sürücüsü ise, "Ben buradan hayatta geçemem. Ben anlamadım. Su bastı diyeceğim ama suyun nereden geldiğini düşünüyorum şu anda. Buradan nasıl geçelim? Ne suyu olduğunu bilmiyoruz. Kaskımı da yeni aldım. Kirlensin istemiyorum. Araçlar da yavaş yavaş geçiyorlar. Mesela bakın. Bir tane araç durdu, aracını yıkayarak geçiyor" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi