İstanbul Gündemi

Trabzonspor'un yıldızından taraftarları üzen haber!

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Slovak yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada sezon sonunda futbol kariyerini sonlandıracağını duyurdu.
Trabzonspor'un yıldızından taraftarları üzen haber!
Haberler / Spor
1 Haziran 2023 Perşembe 18:38

Napoli'nin geldiği Trabzonspor’daki ilk sezonunda şampiyon olan Marek Hamsik, sezonun sonunda Trabzonspor formasıyla futbola veda edecek.

HAMSİK, ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Herkese merhaba. Bugün, sezon sonunda kariyerimi noktalayacağımı duyurmak için buradayız. Bu karar benim için tabii ki kolay olmadı. Ailemle konuştuk ve onlar da ardık babanın eve geri dönmesi gerektiğini söylediler. Bütün oynadığım futbol kulüplerine bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim. Aileme ve yakın arkadaşlarıma her zaman yanımda oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Benim için harika yolculuktu, artık bu yolculuğun sonlarına doğru geliyorum. Son maçların tadını çıkaracağım.”

HAMSİK'İN KARİYERİ

Kulüp kariyerinde toplam 709 maça çıkan Hamsik, 144 gol atıp 112 asist yaptı. Hamsik'in 136 kez giydiği Slovakya A Milli Takımı formasıyla ise 26 gol ve 20 asisti bulunuyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi