İstanbul Gündemi

Türk futbolunun gözbebeği Arda Güler tarihe geçti!

Türk Milli Takımı’nın Galler ili oynadığı maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Arda Güler, hem A Milli Takım tarihinde bir resmi maçta gol atan en genç oyuncu oldu hem de attığı gol ve sergilediği performansla dünya basınının gündemine oturdu.
Türk futbolunun gözbebeği Arda Güler tarihe geçti!
Haberler / Spor
20 Haziran 2023 Salı 12:19

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeler D Grubu 4'üncü maçında Galler ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, inanılmaz bir gol atarak takımımızı 2-0 öne geçirdi.

TARİHE GEÇTİ

Dakikalar 80'i gösterdiğinde ceza sahası dışında topla buluşan Arda Güler, düzgün ve sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. EURO 2024 Elemelerinde haftanın golüne aday olacak bir skor kaydeden Arda Güler, kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Güler, attığı bu golle, A Milli Takım tarihinde bir resmi maçta gol atan en genç oyuncu oldu.

DÜNYA HAYRANLIKLA İZLEDİ

Galler karşısında attığı müthiş golün yanı sıra oyunuyla da büyük alkış toplayan genç yıldız Arda Güler kendisine hayran bırakırken, dünyanın en büyük spor sayfalarından olan 433'den de Arda Güler'e özel bir paylaşım geldi. 433 paylaşımında Arda Güler fotoğrafıyla beraber "Güler'in harika golü Galler'i batırdı" ifadelerini kullandı. Paylaşımın altına binlerce taraftar yorum ve beğeni bıraktı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi