İstanbul Gündemi

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ`NİN YENİ ŞUBESİ SARIYER`DE

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
27 Mart 2015 Cuma 01:41

Hülya Demir: Başkanımız her zaman biz kadınların yanında olmuştur.
 
Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şube Başkanı Hülya Demir, Başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere, Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve İsmail Erdem’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. Demir; “Başkanımız her zaman biz kadınların yanında olmuştur” diye konuştu. 
 
Başkan Genç; “Ülkemizin sizlere çok ihtiyacı var
 
Derneklerin birer adresten ibaret olmadığının altını çizen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Türk kadınının sokakta da sesini yükseltmesi gerektiğini bildirdi. “Sizin açtığınız yol, en güvenli yoldur” diyen Başkan Genç, bundan sonra da kadınların yanında olmaya ve onlara her konuda destek vermeye devam edeceklerine söz verdi. 
 
Oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılış törenine, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Meclis Üyeleri Veysel Yeşil, Mustafa Bakır, Nadir Günday, Ali Görgülüer, ADD Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi