İstanbul Gündemi

Türkiye'de bir ilk yaşandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
19 Mart 2023 Pazar 18:11

Savunma sanayisinin kalbi olarak değerlendirilen en önemli projelerden bir tanesi olan Bor Karbür Tesisi projesi ile ilgili yeni açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Erdoğan, bu yatırımın Türkiye'ye fayda sağlayacağını belirtti.

“AMBORGALARIN BİZE YAŞATTIĞI KAYIPLAR GİDERİLECEK”

Türkiye'nin ilk Bor Karbür Tesisi için tüm Türkiye heyecanlı bekleyişe devam ederken, açılış bugün yapıldı. Bor Karbür Tesisinin açılışında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri söyledi; Bor Karbür ülkemize stratejik bir katkı sağlamaktadır. Amborgaların bize yaşattığı kayıplar da giderilecek" dedi. Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti; “Kütahya'da tam 5 milyon kapasiteli Bor Karbür Tesisi kuracağız.” dedi.

“DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLAN ÜLKELERDEN BİRİYİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bor Karbür Tesisinin açılışında sözlerine şöyle devam etti, “Ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal güvenliğin sağlanmasına kadar her anlamda ülkemize büyük katkı sağlayacak bu alt yapı, gücümüzün temelini oluşturuyor. Türkiye, dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında yer alıyor” dedi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi