İstanbul Gündemi

Türkiye’deki zenginler sıralaması değişti! Servetinin yarısını kaybetti

Forbes 500 listesinin en tepesinde yer alan Türk milyarderlerin yerleri değişti yeni yayınlanan listede daha önce ilk sırada yer alan milyarderler yerlerini kaybetti.
Türkiye’deki zenginler sıralaması değişti! Servetinin yarısını kaybetti
Haberler / Ekonomi
16 Ocak 2024 Salı 12:38

Her yıl dünyanın en zengin insanlarını bir liste halinde yayınlayan Forbes 500, anlık olarak internet sitesinde yer verdiği tabloda 2024'ün en zengin milyarderlerini gözler önüne serdi.

DÜNYANIN ZİRVESİNDE ELON MUSK YER ALDI

Spacex, Twitter ve Tesla gibi şirketlerin kurucusu olan Elon Musk, 2024 yılında da dünyanın en zengin insanı unvanını elinde bulundururken, Musk'ın arkasından gelen isimler Fransız LVMH markasının kurucusu Bernard Arnault ve Amazon'un sahibi Jeff Bezos oldu.

TÜRKİYE’NİN EN ZENGİNİ MURAT ÜLKER

Türkiye'de ise 2023 yılının Forbes 500 listesinde 5.3 milyar dolarlık serveti ile Türkiye'nin en zengin insanı unvanını ele geçiren İbrahim Erdemoğlu, bu yıl servetinin önemli bir bölümünün erimesine engel olamadı. 5.3 milyar dolarlık serveti 2.5 milyar dolara gerileyen Erdemoğlu, zirveden sert şekilde düşerek 2024 yılında Türkiye'nin en zengin 5. insanı olabildi. Listenin zirvesinde 5.2 milyar dolar ile Murat Ülker yer aldı.

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi