İstanbul Gündemi

Türkiye Eylül ayında çok sektörlü bir iş misyonuna ev sahipliği yapacak

Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:23

İş misyonu, Rus üreticiler ve sektör temsilcilerinin yanı sıra Türk dernekleri ve şirketlerinin de katılacağı 'Türkiye Cumhuriyeti‘nde İş Yapmak: Pazara Giriş Koşulları ve Mekanizmaları' konulu bir genel oturumla açılacak.

12 RUS ŞİRKETİ TÜRKİYE’YE GELECEK!

Tıbbi rehabilitasyon ve teşhis ekipmanları, optik aletler, endüstriyel teknoloji, gıda endüstrisi ürünleri, kentsel altyapı tesisleri, çocuk animasyon dizileri ve eğitim sektörüne yönelik ekipmanlarını sunan 12 Rus şirketi Türkiye‘ye gelecek. İhracatçılar potansiyel Türk ortaklarla görüşmeler gerçekleştirecek.

12-14 EYLÜL TARİHİNDE, İSTANBUL’DA

Katılımcılar, Türkiye pazarına girmenin özelliklerini, ülkede dış ticaret faaliyetlerinin düzenlenmesi ve yürütülmesinin özelliklerini, ayrıca Rus şirketlerinin dış ticaret potansiyelini, kısıtlamalarla ilgili ihracat beklentilerini ve Rus şirketlerinin Türkiye‘nin altyapı geliştirme hedeflerinin uygulanmasına katılımını görüşecekler. İş misyonu 12-14 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Detayli bilgi için:  [email protected]

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi