İstanbul Gündemi

Türkiye tek yürek! İstanbul'un Saadet'inden depremzedelere yardım eli!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Şubat 2023 Pazartesi 23:18

İlçe Başkanlıklarından Depremzedelere Yardım!

Ülkemizin geçirdiği zorlu günlerde, Saadet Partisi İstanbul İlçe Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Zorlu koşullar altında enkazda kalan ya da kurtulan vatandaşların, giyecek ve gıda yardımlarına ihtiyacı var! Saadet partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, vatandaşa  bulunarak, depremzedelere yardım edeceğini açıkladı. 

Başkan Yazıcı; “Haydi İstanbul Gün Dayanışma Günüdür"

Başkan Yazıcı konuya dair sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak, 'Haydi İstanbul
Gün, Dayanışma Günüdür! Deprem bölgesinde, ağır kış şartları altında dışarıda kalan vatandaşlarımız için ihtiyaç duyulan malzemeleri İlçe Başkanlıklarımızda toplayarak bölgeye ulaştıracağız.' açıklamalarında bulundu.

 

Saadet Partisi; atkı, battaniye ve ısıtıcı gibi yardımların yanı sıra gıda takviyeleri yapmak için de harekete geçti. Bu süreç içerisinde tüm İstanbul'a yardım çağrısı yapan başkan Yazıcı, toplandığı yardımları hız kesmeden bölge halkına ulaştırmaya devam ediyor! Vatandaşlar, yardımlarını iletmek için Saadet parti ile iletişime geçebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi