İstanbul Gündemi

ÜCRETSİZ SEFERLERE YOĞUN İLGİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
31 Ağustos 2017 Perşembe 22:18

Sarıyerlilerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için her yıl mezarlıklara düzenlenen ücretsiz seferler, vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Sarıyer Belediyesi Ramazan Bayramı´nda olduğu gibi Kurban Bayramı´nda da vatandaşlar için mezarlıklara ücretsiz seferler düzenliyor. Özellikle de yaşlı ve engelli bireylerin herhangi bir sorun yaşamadan ulaşımını sağlayabilmesi için arife günü (bugün) başlayan seferler, bayram boyunca devam edecek. Sarıyerliler, belirlenen merkezlerden saat başı kalkacak ring servisleriyle mezarlıkları ziyaret edebilecek. Seferler 09.00 ? 17.00 saatleri arasında yapılacak.

Bayramda da vatandaşa kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı ilke edinen Sarıyer Belediyesi ücretsiz seferlerle mezarlıklara gidecek vatandaşlar için bekleme noktaları da oluşturdu. Araç kalkış yerlerinde kurulan noktalar sayesinde vatandaşlar sıcak havadan etkilenmeden araç bekleyebilecek.

Ücretsiz seferlerin yapılacağı mahalleler ise şöyle:

 

Sarıyer Merkez (İDO önü) ? Kilyos Mezarlığı

 

Hacıosman (metro istasyonu önü) ? Kilyos Mezarlığı

 

Ayazağa (Sarıyer Belediyesi Ek Hizmet Binası önü)? Ayazağa Mezarlığı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi