İstanbul Gündemi

Ümit Özdağ’dan Meral Akşener'e ittifak çağrısı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den görüşme talebinde bulundu.
Ümit Özdağ’dan Meral Akşener'e ittifak çağrısı!
Haberler / Politika
1 Aralık 2023 Cuma 12:15

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le görüşmesine tepki gösterdi ve Akşener’e “ittifak” çağrısında bulundu.

“İKİLİ KUTUPLAŞMAYI KIRALIM”

Çağrıyı sosyal medya hesabından yapan Özdağ, “Sayın Özel sizi HDP ile yaptığı yeni ittifaka davet edecek” ifadelerini kullandı. Özdağ, “Sayın Akşener, şimdi gelmiş olduğumuz noktada bir daha İYİ Parti’ye gönül vermiş samimi Türk milliyetçilerini, Atatürkçüleri, vatanseverleri HDP ile ittifak içerisine sürüklemeyin. Onları Cumhur İttifakı karşısında da çaresizliğe sürüklemeyin. AKP ve CHP merkezli siyaset yapılanmasını Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine sarsılmaz bir inanç temelinde kurulacak Zafer Partisi - İYİ Parti ittifakı etrafında oluşacak büyük bir vatansever, Atatürkçü, Türk milliyetçisi seçmen gücünün yaratacağı sinerji ile dağıtarak mevcut ikili kutuplaşmayı kıralım” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi