İstanbul Gündemi

Ümit Özdağ ve Sinan Oğan’dan flaş karar! Ortak karar...

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:02

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci tur seçimiyle ilgili kararını bugün 17.00'de açıklayacağını duyurmuştu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise ikinci tur karar kararı için yarın saat 11.00'i işaret etti. Zafer Partisi'den yapılan açıklamada Ayrıca Ata İttifakı'nın ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçtiği de ifade edildi.

SİNAN OĞAN KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI!

Oğan ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz” ifadelerini kullanmıştı.

“ATA İTTİFAKI, ORTAK KARAR ALMA VE HAREKET ETME TERCİHLERİNDEN VAZGEÇMİŞTİR”

Oğan’ın açıklamasının ardından Ata İttifakı’nın kurucusu Zafer Partisi’nden kafaları karıştıran bir duyuru geldi. Parti genel merkezinden yapılan açıklamada Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yarın (23 Mayıs) saat 11.00'de Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin parti kararını duyuracağı ifade edildi. Zafer Partisi’nin resmi sosyal medya hesaplarından yarın yapılacak açıklamaya dair bilgilendirme notunda ise “Aziz Türk Milleti, Ata İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir. Bugünden itibaren, taraflar sadece kendi adlarına karar alacaktır.” ifadelerine yer verildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi