İstanbul Gündemi

Ümraniye Ak Parti´de Teşekkür Coşkusu

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Kasım 2015 Salı 01:18

1 Kasım seçimlerinde Ümraniye´de % 55´in üzerinde Ak Parti´nin oy alması, Ak Parti Ümraniye camiasında büyük bir sevince yol açmıştı. Bu yüzden Ümraniye Ak Parti İlçe Başkanlığı bununla ilgili olarak, kendilerine destek olan seçmene ve seçimlerde olağanüstü gayret sarf ederek çalışma yapan yönetim kurulu üyelerine, gençlik ve kadın kollarına ve mahalle başkanlıkları ile sandık kurullarına teşekkür etmek amacı ile Ümraniye Haldun Alağaş Spor tesislerinde bir teşekkür şöleni düzenledi.

Şölene İstanbul İl başkanı ve yöneticileri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe yöneticileri ve parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu gecede, mehteran konseri ve halk dansları gösteri yaptı. Seçim anıları ile ilgili slayt gösterisi ise dikkat çekti. Gecede seçimlerde gayret gösteren teşkilat mensuplarına teşekkür edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi