İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediyesi seçim dinlemiyor, vatandaşa hizmette hız kesmiyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kutlu Sokak Bölge Parkı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla hizmete açıldı. Başkan Yıldırım, “AK Parti Belediyeciliğinin temelinde eser yapmak vardır” dedi.
Ümraniye Belediyesi seçim dinlemiyor, vatandaşa hizmette hız kesmiyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Mart 2024 Cuma 16:23

Açılış törenine; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İSMET YILDIRIM: “AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN TEMELİNDE ESER YAPMAK VARDIR”

Başkan İsmet Yıldırım açılış programında yaptığı konuşmada, “Ülkemizde yaşanan bütün olumsuzluklara, doğal afetlere rağmen; Rabbim Ümraniye’de bize çok güzel işler yapmayı nasip etti. Göreve geldiğimiz günden bugüne 271 eser yaptık. AK Parti belediyeciliğinin temelinde eser yapmak vardır. İstanbul’un da eser siyasetine tekrar kavuşması için muradına erdirmemiz gerekiyor. İnşallah İstanbul’da Murat Başkanımızla hizmete devam edeceğiz. Programa teşriflerinden dolayı sayın Bakanıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Site mahalle sakinlerimize Kutlu Sokak Bölge Parkı’mızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ: “ÜMRANİYE’DE VE İSTANBUL’DA HİZMET SİYASETİ DEVAM EDECEK”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı konuşmada, “Başkanımız eser siyasetiyle, ilçeye kazandırdığı millet bahçeleriyle damgasını vurmuş, kendilerini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, 31 Mart’tan sonra da hem Ümraniye’de hem de İstanbul’da eser ve hizmet siyaseti devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi