İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine öğrenciye toplu taşıma desteği

Çekmeköy Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine eğitim hayatında destek sağlamak amacıyla başlattığı “Üniversiteliye İstanbulkart Desteği” projesinde kayıtlar devam ediyor.
Çekmeköy Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine öğrenciye toplu taşıma desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Şubat 2024 Perşembe 10:36

Üniversite öğrencilerinin 2023-2024 akademik yılı boyunca aylık abonman ücretleri Çekmeköy Belediyesi tarafından karşılanacak.

“Eğitim Vadisi Çekmeköy” vizyonu ile yıl içerisinde; kırtasiye seti desteği, üniversite sınavına hazırlık aşamasında dijital dershane imkanı, yıl sonlarında düzenlenen mezuniyet törenleri ve sınav sonrası üniversite tercih destek çadırları gibi destekleri ile öğrenciler ve ailelerin yanında olan Çekmeköy Belediyesi ilçede ikamet eden öğrencilere sağladığı toplu taşıma desteğine devam ediyor.

YAKLAŞIK 2 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR

Gençlerin eğitim hayatına destek sağlamak amacıyla “Üniversite Yolculuğunda Çekmeköy Belediyesi Yanınızda” sloganıyla başlatılan projede alınan başvurular ile yaklaşık 2 bin öğrenciye toplu taşıma desteği sağlanıyor. İstanbulkart abonman desteğinden örgün eğitim alan; ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinden faydalanabiliyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan öğrencilerin kayıtları esnasında alının İBAN adreslerine yatan tutar ile abonman işlemlerini kendileri gerçekleştiriyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi