İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE'DE AK PARTİ COŞKUSU

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Mayıs 2015 Cuma 08:46

ÜMRANİYE'DE AK PARTİ COŞKUSU

7 Haziran seçimleri yaklaşırken Ümraniye'de Ak Parti coşkusu dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde büyük bir çoşku ve mitingle SKM açılışını gerçekleştiren Ak Parti Ümraniye İlçe teşkilatı Ümraniyelilerin ilgi odağı haline geldi.

Açılışa önemli isimlerden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve yardımcıları, İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Seçim koordinasyon merkezi açılışı ardından sevgi yürüyüşünü gerçekleştiren Ak Parti Ümraniye teşkilatı Ümraniye Meydanı'nda büyük bir miting gerçekleştirdi. Mitingde hedefin 400 milletvekili olduğu söylenerek, muhalefetin seçim vaatleri de eleştirildi.

SKM açılışında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gönlümüzden geçen tüm adaylarımızı Ankara'ya göndermek. Çünkü bizim hedefimiz 400 vekille yeniden iktidar olmak” şeklinde konuştu.

Bakan Güllüce ise, Kemerlerinizi takın asıl şimdi uçuşa geçiyoruz” diyerek ana muhalefetin seçim vaatlerini eskiden gemilerde eşantiyon satan işportacıların verdiği ürünlere benzetti.

İBB Başkanı Kadir Topbaş ise, İstanbul'u daha da yaşanabilecek bir kent haline getirmeye devam edeceklerini ve önümüzdeki günlerde Dudullu-Bostancı metro hattı ile ilgili büyük bir sürprizleri olduğunu söyledi. Meydan mitinginde otobüs üzerinden tek tek tanıtılan adaylar ve katılımcılar halka karanfil attı. Büyük sevgi gösterileri arasında yapılan sevgi yürüyüşünde ise Alemdağ Caddesi, tam bir şölen alanına dönüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi