İstanbul Gündemi

Ümraniye’de ‘Gelecek’ toplantıları sürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Nisan 2023 Çarşamba 12:33

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adayları da aday oldukları bölgelerdeki parti teşkilatlarını ziyaret etmeye ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişare toplantıları yapmaya devam ediyor.

TOPLANTIDA İZLENECEK YOL HARİTASI ELE ALINDI

Cumhuriyet Halk Partisi listesinden 1. bölge 10. sıradan aday gösterilen Selim Temurci ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Kuğu, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Verimli geçtiği ifade edilen toplantıda, seçim süreci ve izlenecek yol haritası ele alındı.

“GÜZEL BİR GELECEK ADIM ADIM GELECEK”

İlçe Başkanı Çakıroğlu, toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından “İlçe Başkanlığımızda 1.Bölge Milletvekili Adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Selim Temurci’yi ağırladık. Bizlere eşlik eden Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Kuğu ve tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki güzel bir Gelecek adım adım GELECEK ve size söz baharlar gelecek” paylaşımını yaptı.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi