İstanbul Gündemi

Ümraniye’de hizmet belediyeciliği sürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mayıs 2023 Salı 13:21

Ümraniye’nin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım "Ümraniye'miz hizmete doymuyor, hizmet siyasetimize, gönül siyasetimize devam ediyoruz.  Ümraniye'de mahallelerimizde yaptığımız eserlerin açılışına yetişemiyoruz” dedi.

“BÖYLE 120 TANE ESERİMİZ VAR. SEÇİME KADAR AÇABİLDİĞİMİZİ AÇIP TAMAMLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Açılış töreninde açıklamalar yapan Başkan Yıldırım, “Daha evvel açılışını yaptığımız eserlere yenilerine ekleyerek devam ediyoruz. Böyle 120 tane eserimiz var. Seçime kadar açabildiğimizi açıp tamamlamaya çalışacağız. Belki seçimden sonra da devam edecek. Bugün de Madenler bölgesinde 16 dönüm olan bu güzel parkımızı yeniden düzenledik. Halkın hem yürüyüş alanı, hem dinlenme alanı, hem de çocuklarımızın oyun alanı olacak. Bir taraftan da spor yapılacak. Madenler bölgemize ve bu bölgedeki diğer mahallelerimize de hizmet edecek. Çok güzel bir yer oldu. Parkımızın ismi de çok anlamlı” ifadelerini kullandı.

“ÜMRANİYE'DE YAŞAMAK BİR BAŞKA GÜZEL”

Eser siyasetine devam edeceklerini söyleyen Yıldırım, "Çalıştığımız müddetçe eser siyasetine devam edeceğiz. Belediyeler olarak her yerde vatandaşımıza yeşil alan yapmamız, çocuklara ve gençlere hizmet etmemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere bu konudaki en büyük talimatıdır. Bir taraftan okullar, bir taraftan kütüphaneler açılacak. Millet parkları yapılacak, yollar daha iyi hale getirilecek. Altyapıların tamamı temin edilecek. Spor alanları, yüzme havuzları, spor tesisleri ve en önemlisi de her bölgede milli parklar yapılacak. Bu parkımız da onlardan biri. Bizi izlemeye devam edin. Ümraniye'de yaşamak bir başka güzel, Ümraniye bir başka güzel” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi