İstanbul Gündemi

Ümraniye'nin İYİ'leri 'ENGEL' tanımadı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Ekim 2022 Cuma 15:43

Dumlupınar İstanbul Mesudiyespor Kulübü Stadı’nda düzenlenen etkinliğe; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti Spor Kurulu Başkanı Vedat Bayram, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ve Mehmet Ali Özdemir, İYİ Parti İBB ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi, İYİ Parti İstanbul Engelliler Komisyonu Başkanı Cemal Uzun, TÜRGED (Türkiye Görme Engelliler Derneği) Başkanı Fatih Karadayı, Türkiye Görme Engelliler Derneği Spor Kulübü Başkanı Burak Başak, Türkiye Görme Engelliler Derneği Spor Kulübü Kaptanı Mikail Güçlü ve Türkiye Görme Engelliler Milli Takımı‘nda da görev alan Ramazan Kunduz ve Mikail Güçlü katıldı.

Kupayı Kavuncu’nun elinden aldılar

Maç sonunda İl Başkanı Buğra Kavuncu oyunculara madalyalarını takarak kupalarını teslim etti ve kısa bir açıklamada bulundu. Kupayı İl Başkanı Buğra Kavuncu‘nun elinden Türkiye Görme Engelliler Milli Takımı oyuncusu ve Türkiye Görme Engelliler Derneği Spor Kulübü Kaptanı Mikail Güçlü aldı.

Buğra Kavuncu: “Bizler her zaman sizin yanınızdayız”

Kupa takdim töreninde konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Çok anlamlı ve manidar bir etkinlik oldu. Arkadaşlarla biz de empati yapalım dedik ve gözlerimizi kapattık, oynamaya çalıştık. Görme engelliysen eğer iyi bir ayaktan ziyade iyi duyan bir kulağa ihtiyacın olması gerektiğini anladık. Aslında engel yok. Engel insanların zihninde. İyi ki varsınız. Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bugün burada olmamızın nedeni de sizlere verdiğimiz değeri göstermek içindi” diye konuştu.

Mikail Güçlü: “Bizlere genelde çevresel etkenler engel oluyor”

İYİ Parti Teşkilatına teşekkür eden Türkiye Görme Engelliler Milli Takımı oyuncusu ve Türkiye Görme Engelliler Derneği Spor Kulübü Kaptanı Mikail Güçlü, “İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya, il teşkilatına ve gelen herkese kulübüm adına teşekkür ediyorum. Engel insanların düşüncesindedir. Bizlere genelde çevresel etkenler engel oluyor. Bunların da en kısa sürede aşılacağını düşünüyoruz” dedi.

Fatih Karadayı: “Bizim adımıza konuştuğunuzda problemler daha kolay çözülüyor”

TÜRGED (Türkiye Görme Engelliler Derneği) Başkanı Fatih Karadayı, “İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’na ve Ümraniye İlçe Teşkilatı’na ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için değerli bir gün oldu. Sizler aracılığıyla devlet nezdinde mesajlarımızı iletme fırsatı yakaladık. Bizim adımıza konuştuğunuzda problemler daha kolay çözülüyor. Derneğimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi