İstanbul Gündemi

Ümraniye´de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
2 Eylül 2017 Cumartesi 19:17

Ümraniye protokolü Kurban Bayramı´nın ilk gününde, belediye hizmet binasının girişinde yer alan Kültür ve Sanat Merkezi´nde vatandaşlarla bayramlaştı.

Ümraniye protokolü Kurban Bayramı´nın ilk gününde, belediye hizmet binasının girişinde yer alan Kültür ve Sanat Merkezi´nde vatandaşlarla bayramlaştı.

Ümraniye Belediyesi´nin ve Ümraniye Kaymakamlığı´nın birlikte düzenlediği, Ümraniye Protokolü bayramlaşma programı, Kurban Bayramı´nın ilk gününde; Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma törenine, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir, Hakan Karataş ve Cemali Ergül, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Müftü Vekili Mustafa Kılınç, Ümraniye İlçe Spor Müdürü Baturalp Eliçevik, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, ilçe siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, belediye personeli, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tüm islam aleminin bayramını tebrik eden AK Parti Ümraniye Meclis Üyesi Mücahide Delman, ?Rabbim zulüm altında olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun´ dedi.

Ardından kısa bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Müftü Vekili Mustafa Kılınç, herkesin bayramını kutlayarak, ?Rabbim bizleri nice bayramlara kavuştursun´ dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, ?Tüm dostlarımızla bu bayramda bir araya geldik. Belediyemiz bu yıl da vatandaşlarımızın hijyenik ortamlarda kurbanlarını kesmesi için gerekli önlemleri aldı. Öte yandan şehit ve gazilerimizi unutmadık. Şehitlerimiz için kurban kestik´ dedi. Kurban Bayramı dolayısıyla çocukları da unutmadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Özdemir, ?santraldeki etkinlik alanında çocuklar için bayramın son gününe kadar birbirinden güzel etkinlikler olacak. Kısacası Ümraniye Belediyesi olarak her bayram olduğu gibi bu bayram da elimizden gelen her şeyi yaptık. Hepinizin bayramını kutluyorum´ diyerek konuşmasını noktaladı.

Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise, herkesin Kurban Bayramı´nı kutlayarak, iyi bayramlar diledi.

Program, konuşmaların ardından protokolün vatandaşlarla bayramlaşmasıyla sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi