İstanbul Gündemi

ÜMRANİYESPOR’DA 3 PUAN MUTLULUĞU

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
5 Aralık 2020 Cumartesi 12:16

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu‘ndaki karşılaşma dengeli başladı ancak ilk yarının son anlarında üst üste 2 pozisyon bulan Ümraniyespor, 45+1‘de de Alim‘in ayağından golü buldu. Beraberlik için bastıran Bursaspor, 52. dakikada Glumac‘ın ayağından ikinci golü kalesinde gördü. 77. dakikada Emirhan Aydoğan ile farkı 1‘e indirmesine rağmen 82. dakikada Moussa Sow‘un attığı golle Ümraniyespor’a 3 puanı getiren üçüncü golü kaydetti. 

Üç haftalık galibiyet hasretine Bursa deplasmanında son veren Bereket Sigorta Ümraniyespor puanını 13’e yükseltti. Geçen hafta Altay‘a deplasmanda 3-1 yenilen Bursaspor ise 14 puanda kaldı.

Kırmızı-Beyazlılar’ın Teknik Direktörü Recep Uçar, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Bursa gibi çok zor bir deplasmandan üç puan ile döndüğümüz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi