İstanbul Gündemi

Ümraniyesporlu taraftarlardan Yüksel Karaçam’a ziyaret

Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam’ı makamında ziyaret etti.
Ümraniyesporlu taraftarlardan Yüksel Karaçam’a ziyaret
Haberler / Politika
26 Ekim 2023 Perşembe 09:03

İYİ Parti Ümraniye ilçe yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı görüşmenin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiği ve ziyaretin ana gündem maddesinin Ümraniyespor olduğu ifade edildi.

BAŞKAN KARAÇAM’DAN TARAFTARLARA DESTEK

Satışı gündemde olduğu iddia edilen Hekimbaşı Spor Tesisleri'nin Ümraniyelilerin öz malı olduğunu ve konuyu yakından takip ettiklerini belirten İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, takıma her maçta destek veren Ümraniyespor taraftarlarının da yanında olduklarını vurguladı.

KARAÇAM’A KULÜP ROZETİ HEDİYE ETTİLER

Ümraniyespor’un siyaset üstü olduğunu söyleyen Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez, siyasi partileri ziyaret ettiklerini belirtti. Dönmez, Ümraniye’nin ortak markasının Ümraniyespor olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Dönmez, Karaçam’a kulüp rozeti hediye etti.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi