İstanbul Gündemi

Ünlü Sanatçı İclal Aydın Çatalca´yı Büyüledi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2017 Pazar 10:24
18. Erguvan Festivali´nin üçüncü gecesinde şiir ve müzik dolu muhteşem bir gece yaşandı.
Çatalca Belediyesi 18. Erguvan Festivali´nde halk ile sanatı ve sanatçıyı buluşturmaya devam ediyor. Program Bayrampaşa, ?Vardarın Üstünde Folklor Ekibi? gösterileriyle başladı. Halk Dansları topluluğunun gösterileri izleyenleri hayran bıraktı. Oğuzhan Güneş ve Enes Çelik´in yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili okuduğu şiirler alanı dolduran binlerce kişinin coşkusuna coşku kattı.
Mehmetçik Meydanı Festival Sahnesi´nde saat 21.00´da sahne alan Ünlü Yazar İclal Aydın´ın muhteşem müzikler eşliğinde seslendirdiği şiir dinletisi izleyenleri adeta büyüledi?
Duygusal anlar yaşandı
Okuduğu şiirler ve yaşamından hikâyelerle çocukluğundan bugüne hayatından önemli kesitleri Çatalcalılarla paylaşan Aydın, babasının kendi hayatında önemli ve ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ettiği söyleşide babasına yazdığı şiiri okuması duygusal anlar yaşattı. Program sonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ünlü oyuncu ve şair Aydın´a katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Biz gerçek sanatçılarla devam ediyoruz
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada, ?Çatalca halkı gördüğünüz gibi sanatçının da sanatında değerini çok iyi bilir. 9 yılda 50´nin üzerinde sanatçı çıktı bizim sahnemize. Hiçbir zaman bu ilçeden kötü duygularla ayrılmadılar, ne şahsım için ne de halkım için. Kimse bizim üzerimizden reklam yapmaya, kendini parlatmaya kalkmasın.  Biz Çatalca halkını eğlendirmeye, düşündürmeye gerçek sanatçılarla devam edeceğiz. İclal Aydın Hanımefendi´yi kutluyorum. Burada sizlerin, sizleri dinlemeye gelen her bir kişinin can güvenliğinden ben sorumluyum, emniyet güçlerimiz sorumlu. Vatandaşlarımızın olduğu kadar sanatçılarımızın da sorumluluğu bize aittir. Güvenliğinizi tesis etmeliyiz. Herkes bu festivalde sahneye çıkan sanatçıyı en iyi şekilde izlemelidir, gencimizde, yaşlımızda, engelli kardeşlerimizde. Sanatçıda sadece 300 kişilik kendi grubuna değil, tüm alanı dolduran insanlara hitap etmeli, hepsine aynı değeri vermelidir? şeklinde ifadelerine yer verdi.
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ünlü sanatçı İclal Aydın´ın ?Uçak? şiirini çok sevdiğini belirttiği konuşmasının sonunda sanatçıya teşekkür ederek plaket verdi. Çatalca halkının yoğun alkışları arasında plaketi kabul eden sanatçı, ?Gerçekler hiçbir zaman saklı kalmaz, ortaya çıkar. Ben başta Başkanımız Cem Kara´ya ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm Çatalcalılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum? diyerek sevenleriyle vedalaştı.
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi