İstanbul Gündemi

Valilik açıklama yaptı! 'İYİ Parti binası...'

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Nisan 2023 Cumartesi 10:02

Dün öğlen saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının kurşunlanmasının ardından, Genel Başkan Meral Akşener; olay yerine giderek çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Bu olayın, kasıtlı olarak yapıldığını düşünen kişilerin sayısının giderek artmasının ardından, bir açıklama da Valilik tarafından yapıldı.

BAKAN SOYLU DUYURDU

İYİ Parti binasına saldıran suçlunun yakalandığını sosyal medya hesabından açıklayan Bakan Soylu, ‘Türk polisi yakalar. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına isaebet eden saldırının faili yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamada bulunurken dikkat etmesi gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve polisinize itimat ediniz. Yoksa pişman olursunuz’ dedi. Valilik  tarafından yapılan açıklama ise; İstanbul İl Binasının E5 karayolu üzerinde olduğu yönünde. Valilik, mermilerin atış istikametinin de E5 otoyolu üzerinde bulunan bir inşaattan olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi