İstanbul Gündemi

Victoria's Secret’ın melekleri sinemada boy gösterecek

Ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın ikonikleşen modelleri unutulmaz bir çekimde bir araya geldi. Birbirinden güzel mankenler The Tour” adında bir film ile izleyiciyle buluşacak.
Victoria's Secret’ın melekleri sinemada boy gösterecek
Haberler / Moda
7 Eylül 2023 Perşembe 15:29

Lüks iç giyim markası Victoria’s Secret, 1995 yılında “Victoria’s Secret Fashion Show” ile kazandığı popülerliği uzun bir süre devam ettirmeyi başarsa da sunduğu "gerçek dışı güzellik standartları" nedeniyle prestij kaybı yaşadı.

26 EYLÜL'DE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Victoria's Secret Fashion Show" artık tarihe karışsa da marka "The Tour" adlı filmle geri dönüyor. Uzun metrajlı bir film olarak 26 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak olan Victoria’s Secret World Tour, moda, film, sanat ve kültürü bir araya getirecek. İç giyim markasının ünlü melekleri, filmin tanıtım kampanyası için kamera karşısına geçti. Kampanyada Adriana Lima'dan Hailey Bieber'a birçok melek boy gösterdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi