İstanbul Gündemi

VOGUE Kurtköy Sitesi’nden coşkulu 29 Ekim kutlaması!

Pendik VOGUE Kurtköy Sitesi’nin yöneticiliğini yapan İYİ Parti Ataşehir eski İlçe Başkanı Mert Kar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sitenin dört bir yanını Türk Bayraklarıyla donattı.
VOGUE Kurtköy Sitesi’nden coşkulu 29 Ekim kutlaması!
Haberler / Güncel
31 Ekim 2023 Salı 11:26

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı döneminde siyasete getirdiği üsluptan gerçekleştirdiği çalışmalara kadar adından sıkça söz ettiren Mert Kar, bu kez de yöneticiliğini yaptığı VOGUE Kurtköy Sitesi’nde takdir edilen bir çalışmaya imza attı.

SİTE BAYRAKLARLA DONATILDI

Kutlama etkinlikleri kapsamında sitenin havuzuna dev bayrak serilirken, tüm dairelere Türk Bayrağı asıldı. Siteye dev kırmızı beyaz bayrağımız asılırken, birçok marşlar çalındı.

“MİLLETİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”

100. yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Türk Bayramı ile donatılan site havuzunun başında marşlar çalındı. Cumhuriyet’in Türk Milleti için çok önemli olduğunu vurgulayan Mert Kar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Türk Milleti’nin başlattığı Milli Mücadele, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’in ilanıyla taçlanmıştır. 100. yılını geride bıraktığımız Cumhuriyetimizi daha ileriye taşımak hepimizin ilk vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi